MICROSOFT OFFICE 2019 HOME AND STUDENT (WINDOWS)
Dërgesa dorëzohet digjitalisht përmes emaili brenda disa minutash nga marrja e pagesës, bëhet fjalë për licenca digjitale ESD, të gjitha çelësat e produkteve janë origjinalë dhe nuk kanë asnjë afat skadimi, mund të rinstalohen në të njëjtin pajisje aktivizimi. Duke blerë këtë produkt do të merrni softuerin digjital për të shkarkuar nga serverat tanë me bashkangjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të duhur.
Licenca e përdorur dhe e lënë pas dore nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011 (shiko)
Licenca e vlefshme për 1 pajisje
E përshtatshme me Windows
Dorëzim Digjital i menjëhershëm
Mbështetje 24/7 edhe në Whatsapp
Asnjë afat skadimi
Ri-përdorim në rast formatimi
Përditësime të vazhdueshme
Ideale për përdoruesit privatë: Office 2019 Home and Student
Komponentët më të çmuar për të gjithë ata që punojnë nga shtëpia, për përdoruesit privatë dhe studentët: të gjitha këto janë të përfshira në paketën Office 2019 Home and Student Edition. Bëhet fjalë për një licencë për saktësisht një pajisje, që përfshin programet Word, Excel dhe PowerPoint. OneNote gjithashtu është pjesë e paketës dhe është në dispozicion për të shkarkuar në Windows Store në Windows 10. Përdoruesit ruajnë të dhënat offline direkt në kompjuter ose online në cloud përmes përdorimit të OneDrive ose ofruesve të ngjashëm. "Bëni më shumë në shtëpi ose në shkollë": kjo është misioni i Microsoft, që mund të arrihet edhe me këtë edicion të Office 2019.
Tani dokumentet me pamje profesionale mund të dizajnohen më efektivisht me Word 2019: redaktoni, kontrolloni përmbajtjen dhe paraparjen e shtypjes në një herë. Gjithashtu, përfshihet funksioni i kërkimit klasik që ishte i pranishëm në versionin e mëparshëm dhe që ofron për fillestarët një akses të shpejtë në të gjitha funksionet më të rëndësishme të Word 2019. Një karakteristikë krejt e re në versionin Home and Student të Office 2019 është integrimi i grafikës SVG, që lejon modifikimin e madhësisë dhe lëvizjen e përmbajtjeve grafike në krahasim me grafikën JPG ose PNG. Ata që shkruajnë me një penë në një ekran me prekje do të vlerësojnë gjithashtu njohjen e tekstit. Kjo është veçanërisht e dobishme për të kapur shënime dhe nota.
Prezantimet i merr përsipër PowerPoint 2019: instrumenti mirënjohur lejon projektimin e slajdeve dhe prezantimeve të plota në nivel profesional. Idetë dhe informacionet mund të jenë vizualisht dhe akustikisht më të interesuara. Një risi e PowerPoint në Office 2019 dhe në të gjitha versionet e tjera është mundësia për të përdorur filma me rezolucion Ultra HD në mënyrë që videot 4K tani mund të integrohen pa vështirësi në slajde. Mbështetja e përmirësuar për zoom dhe ridimensionimin e fotove ose elementëve të tjerë grafikë ekzistues gjithashtu eliminon nevojën për programe të mëtejshme për modifikimin e imazheve. Nga slajdet e thjeshta deri te slajdet me shumë faqe, PowerPoint 2019 është instrumenti i përsosur.
Me Excel 2019, blerësit e kësaj licence kanë në dispozicion aplikacionin e njohur për fletët e llogaritjeve. Të dhënat e çdo lloji mund të futën lehtësisht dhe intuitivisht dhe të përpunohen optikisht. Kombinimi i tastierave të tastierës lejon akses të shpejtë në funksionet kyçe për përdoruesit që punojnë çdo ditë me Excel. Përmirësimet në versionin e ri përfshijnë funksionet matematikore, që tani janë edhe më të shumta në paketë. Gjithashtu, aplikacioni ofron metoda të reja për të parë të dhënat në një mënyrë vizualisht tërheqëse dhe kështu ofron një mjet për vizualizim. Kjo lejon të kursen kohë të gjithë përdoruesve dhe megjithatë të gëzojnë flukset e punës së njohur me Excel.
OneNote nuk është më pjesë e paketës Office 2019 Home and Student. Kushdo që dëshiron mund të shkarkojë programin në Windows Store. Microsoft gjithashtu ka hequr kompatibilitetin me të gjitha versionet e mëparshme të Windows. Është e nevojshme të instalohet Windows 10 në pajisje për të përdorur paketën Office 2019 dhe të gjitha aplikacionet e saj. Bëhet fjalë për një licencë të përhershme që përditësohet nga Microsoft për të paktën pesë vjet. Ndalohet ndryshe nga Office 365, nuk ka kosto abonimi. Ruajtja e të dhënave në OneDrive mund të sjellë kosto.
Sistemi operativ: Windows 10 dhe Windows 11
Memoria: të paktën 2 GB RAM.
Disku i ngurtë: të paktën 3 GB hapësirë e lirë.
Ekrani: të paktën 1.024 x 768 piksel rezolucion.
Karta grafike: nevojitet mbështetje DirectX 10 për ndërfaqen me përshpejtim GPU.
Shfletuesi: versionet e fundit të Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge ose Safari.
Versioni .NET: të paktën versioni 3.5 .NET.
6 produkte të tjera në të njëjtën kategori: