Informacione për produktin "Windows 11 Enterprise"
Dizajnuar për punë hibride
Produktiviteti
Rrit produktivitetin dhe koncentrimin e punonjësve me një përvojë përdoruesi të thjeshtë dhe efikase.
Bashkëpunim
Zbuloni një mënyrë më inteligjente të bashkëpunoni falë Microsoft Teams.1
Siguria
Mbrojtja e të dhënave dhe hyrjeve nga çdo pajisje me një sistem operativ Zero Trust.
Uniformiteti
Bëni provizionimin e Windows 11 dhe menaxhojeni si të ishte Windows 10.
Produktiviteti dhe bashkëpunimi
Arrini objektivat tuaja personale dhe të ekipit falë funksioneve të asistencës të integruara në Windows 11.
Shfaqje të thjeshta dhe moderne
Orientim i udhëzuar Video-konferenca përfshirëse
Mbledhje më efikase
Automatizim
Ekran i fillimit te Windows 11.
Provo pamjet e thjeshta dhe moderne
Kendu në çështjet e rëndësishme me përvojën e përmirësuar të përdoruesit të Windows që është në të njëjtën kohë e njohur dhe fillo menjëherë punën.
Siguria
Përgatitu për Zero Trust për të mbrojtur të dhënat dhe të hynë në mënyrë të sigurt në çdo pajisje.
Merre zgjidhjen më të sigurt të Windows ndonjëherë
Rrit sigurinë me sigurinë bazuar në virtualizim dhe integritetin e kodit të mbrojtur nga hypervisor-i aktivizuar si parametrat parazgjedhur.
Harroni fjalëkalimet
Hiq fjalëkalimet duke përdorur autentifikimin e rehatshëm dhe të sigurt me shumë faktorë me Windows Hello for Business.
Aktivizo punën nga distanca
Ofroni përdoruesve një pajisje të pronësuar nga kompania me provizionim automatik sipas kritereve të kompanisë.
Kërkesat e sistemit Procesori: 1 gigaherc (GHz) ose më i shpejtë me 2 ose më shumë bërthama në një procesor të përshtatshëm 64 bit ose System on a Chip (SoC).
RAM: 4 gigabajtë (GB).
Depo e pajisjes: nga 64 GB ose më shumë. Shënim: për detaje të mëtejshme, shih më poshtë në “Informacione shtesë mbi hapësirën e ruajtjes për të mbajtur të përditësuar Windows 11”.
Firmware i sistemit: UEFI, i përshtatshëm me Secure Boot. Kontrollo këtu për informacion mbi se si PC-ja juaj mund të jetë në gjendje të plotësojë këtë kërkesë.
TPM: Trusted Platform Module (TPM) versioni 2.0. Kontrollo këtu për udhëzime mbi se si të aktivizosh PC-në tënde për të plotësuar këtë kërkesë.
Karta grafike: e përshtatshme me DirectX 12 ose më të re, me drejtuesin WDDM 2.0.
Ekran: Ekran me definicion të lartë (720p) me një diagonalë më të madhe se 9 inç, 8 bita për kanal ngjyre.