Whatsapp
Sepet (boş) 0
WINDOWS SERVER 2008 STANDARD
Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.
Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.

WINDOWS SERVER 2008 STANDARD

30WEI6
€47,46 Tax included

Ödeme alındıktan birkaç dakika sonra e-posta yoluyla dijital olarak teslim edilen kargo, ESD dijital lisanslardır, tüm ürün anahtarları orijinaldir ve herhangi bir süre sınırlaması yoktur, aktivasyon cihazında yeniden yüklenebilirler. Bu ürünü satın alarak, yazılımı etkinleştirmek için ürün anahtarının eklendiği yazılımı indirmek üzere sunucularımızdan dijital yazılımı alacaksınız, doğru bir kurulum için tüm talimatlar dahildir. 

C.E. C-128/2011 kararına göre önceki sahibi tarafından kullanılmış ve terk edilmiş lisans (bakınız)

Green tick  1 cihaz için geçerli lisans

Green tick Windows ile uyumlu

Green tick  Hemen dijital teslimat

Green tick  Whatsapp üzerinden 24/7 destek

Green tick  Süre sınırlaması yok

Green tick  Formatlama durumunda yeniden kullanılabilir

Green tick  Sonsuz güncellemeler

Mevcut
Diğerleri 39 İnsanlar bu ürünü inceliyor

"Windows Server 2008 Standard" Ürün Bilgisi

Windows Server 2008 Standard, önceki sürüm olan Windows Server 2003'e kıyasla birçok yeni özellik ve program sağlar. Korumadan erişime, yönetimden veri transferine kadar bir dizi fonksiyon, yakın zamanda Windows Server Standard 2008'e optimize edilmiş ve entegre edilmiştir. Bu sayede işletmeniz için güvenilir bir sunucu işletim sistemi elde edersiniz. Win Server 2008 Standard, küçük ve orta ölçekli işletmeler için idealdir.

Her ihtimale karşı sezgisel kullanıcı arayüzleri

Windows Server 2008 Standard, yeni uygun özellik ve programlarla işletmelere mükemmel destek sağlayan son derece güvenilir bir sunucu işletim sistemidir. Win Server 2008 Standard ile, kullanıcı arayüzünün tümünün kullanımından muaf olan Core sürümünü yükleyebilirsiniz. Bu sürüm, işletim sisteminin minimal sürümüdür ve yalnızca temel özellikleri içerir. Microsoft Windows Server 2008 Standard'ın normal kurulum varyantı, kendi yönetim araçlarını kullanarak tüm sunucu sistemlerini sanal bir şekilde yönetmeyi ve fiziksel ve sanal kaynakları organize etmeyi mümkün kılan yeni Hyper-V sanallaştırma ortamının da aralarında bulunduğu yeni özelliklerin tüm yelpazesi içerir.

Sunucuları optimum şekilde yönetme

Windows Server 2008 Standard ile çeşitli yönetim modları seçebilirsiniz. Server Manager, sistem bildirimlerini ve tek tek bileşenleri sürekli göz önünde bulundurarak fonksiyonları merkezi olarak yönetmenizi sağlar. Ayrıca, Windows Server Standard 2008'de, önceki sürümün çeşitli yönetim araçları etkin bir şekilde bir araya getirilmiştir. Entegre edilen bazı modlar, ev sahibinin yönetim komut dosyaları için fonksiyonlar sağladığı bir WMI arayüzüdür. PowerShell, vbs veya bat formatında mevcut komut dosyalarını kullanır. Snap-in ve Mmc.

Microsoft Windows Server 2008 Standard'da Yeni Özellikler

Windows Server 2008 Standard için sistem gereksinimleri, öncekine kıyasla daha yüksektir, bu da elbette birçok yeni özellik ve özelliklerin çeşitliliği nedeniyledir, bu sayede birçok yeni araç ve özelliklerle tam ve optimize edilmiş bir sisteme sahip olabilirsiniz:

• Temel Sunucu: Grafik arayüzü olmayan minimum işletim sistemi modu
  • PowerShell: Komut dosyalarını kullanarak sistem yönetimi
  • Terminal Hizmetleri: Yeni özellikler
  • Aktif Dizin: Kullanıcı ve kaynak yönetimi aracı
  • BitLocker: Veri şifreleme
  • IIS 7.0: SSL, PHP ve HTML destekli yeni Internet Information Services sürümü

Bu programlama yeniliklerine ek olarak, Microsoft Windows Server 2008 Standard, önceki sürüme kıyasla veri iletim hızının üç katına çıkarılması gibi birçok iyileştirme ve optimizasyon sunar.

Windows Server 2008 Standard'da Güvenlik

Microsoft için güvenlik konusu her zaman önemlidir, özellikle sunucu alanında. Bu nedenle, Win Server 2008 Standard ile birçok yeni güvenlik özelliği mevcuttur. Bunlar arasında revize edilmiş politika ayarlarına sahip entegre bir güvenlik duvarı ve yeni bir snap-in yönetimi, ciddi güvenlik sorunları durumunda kullanılan Read only Domaincontroller, müşteri durumlarını sürekli değerlendiren NAP (Network Access Protection) için entegre ağ erişim koruması ve izole fiziksel ağlar içerisinde mantıksal ağlar oluşturmak için DC izolasyon stratejileri bulunmaktadır. Bu nedenle, Microsoft Windows Server 2008 Standard, sadece güçlü ve stabil bir işletim sistemi değil, aynı zamanda son derece güvenli bir sistem sağlar.

WINDOWS SERVER 2008 STANDARD - SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Platform

Windows

Desteklenen İşletim Sistemleri

Windows Server 2008 Standard

İşlemci

En az 1 GHz 32 bit ya da en az 1,4GHz 64 bit işlemci

Tavsiye edilen işlemci 2 GHz veya daha yüksek

RAM

En az 512 MB

Tavsiye edilen: 2 GB RAM veya daha fazla

Maksimum:

32-Bit sistemler için 4 GB (Standard Edition) 64 GB (Enterprise veya Datacenter edition)

Maksimum:

64-Bit sistemler için 32 GB (Standard Edition) veya 2 TB (Enterprise Edition, Datacenter Edition ve Itanium temelli Sistemler)

Sabit Disk

En az 10 GB

Tavsiye edilen: 40 GB (tam kurulum) veya 10 GB (Server Core kurulumu)

Grafik Kartı

Super VGA (800 x 600) veya daha yüksek çözünürlükteki monitör

Ses Kartı

/